Produkter/Tjänster

Sesam 800 fryser inte i första taget

Sesam - robust radiostyrning, portöppnare - Sesam 800 fryser inte i första taget - ctl00_cph1_image

Våra robusta och användarvänliga Sesam-sändare klarar temperaturer ner mot -40 grader! De fungerar i snö- och regnväder, ja till och med under vatten. IP67-klassningen innebär att de är helt damm-/vattentäta. Tål att sänkas ner i vatten (30 minuter nedsänkning till ett djup av 1 m).

Sesam är väldigt bra på att öppna och stänga portar och grindar. Och kan hantera många sådana. Vår största sändare Large 99 klarar upp till 999 portar/grindar. Passar utmärkt på större industrier som har många portar och grindar och därtill många användare. Vid större installationer kan sändarna grupperas och ställas in för att bara kunna användas på vissa delar av området /och eller till utvalda portar. 

Är man istället en bostadsförening som hanterar många garageportar och användare men där man kanske önskar en lite mindre, smidigare sändare att få plats med i fickan, så lämpar sig vår minsta sändare Keyring eller Small sändare mycket väl. Enkel och säker hantering av nya användare, lägga till/ta bort, sköts smidigt av fastighetsansvarig eller annan behörig via vår mottagare med display. Med hjälp av en PIN-kod säkras den mot obehörigt intrång och för extra säkerhet finns möjlighet att kryptera sändningen.

Men Sesam kan även användas till en mängd andra funktioner, som att slå på och av belysning, fläktar, el, värme, kyla, eller kanske kyrkklockorna i tornet. Bara fantasin sätter gränsen...

Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare så hjälper vi er hitta den bästa lösningen!