Kunder

Ankarspel

Sesam - Ankarspel - ctl00_cph1_image

Sesam 800 bevisar att det inte bara är ett radiostyrningssystem för öppning av portar. Att styra ankarspel på båtar är ett nytt användningsområde för Sesam 800. Thomas Post är en mycket nöjd användare av det konfigurerbara systemet.

Det är en stor fördel att använda radiostyrning när du skall stanna till vid en kaj eller brygga. Radiostyrningen gör att du får du ett mjukt och exakt stopp vid kajen/bryggan.

Tidigare styrdes vinscharna för det främre och bakre ankaret från en fast punkt i båtens hytt och båtens position var svår att överblicka. Med hjälp av radiostyrningen och sändarenheten i handen kan man nu enkelt överblicka båtens position genom att förflytta sig själv från för till akter.

Thomas Posth är en mycket nöjd användare av Sesam 800 Konfigurerbar systemet. Innan han installerade radiostyrningssystemet var det knepigt att få till ett mjukt och exakt stopp om du var ensam på båten. Man behövde en extra person som stod längst fram på båten och såg till att man inte körde för nära eller rakt in i kajen. Radiolösningen minimerar de olyckor som lätt kan ske när du är ensam på båten. Han rekommenderar starkt systemet Sesam 800 Konfigurerbar till andra båtägare.

Ladda ner kundreferensblad - PDF i rutan nedanför.