Kunder

Scanmaskin

Remotus - Scanmaskin - ctl00_cph1_image

Åkerströms har samarbetat med golvmaskintillverkaren Scanmaskin i mer än 10 år. Under åren har Åkerströms levererat ett stort antal radiosystem till deras större golvpoleringsmaskiner. Radiosystemen som bl a styr golvmaskinens rörelser, förenklar och effektiviserar arbetet på stora golvytor. Operatörens arbete blir flexibelt, överskådligt och ergonomiskt. I stället för att köra den tunga maskinen manuellt, styr man dess rörelser trådlöst med hjälp av en sändare placerad i ett bälte på magen.

Scanmaskin, med huvudsäte i Sverige har sedan 1975 tillverkat marknadsledande golv-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. All tillverkning sker i deras anläggning i Lindome, i utkanten av Göteborg. Deras senaste maskin Scanmaskin 32 World Series lanserades i januari 2018 och levereras över hela världen, med USA som viktigaste och största marknad.

Samarbetet med Scanmaskin inleddes redan 2007, och under åren har vi levererat ett stort antal radiosystem till denna kund. I nära samarbete med kund har vi tagit fram skräddarsydda lösningar för deras behov och maskiner. En av våra starkaste sidor, säger Anna Stiwne, Försäljningschef hos Åkerströms. Med kunden i fokus och säkerhet i främsta tänk kan vi leverera de mest optimala, robusta radiolösningarna för våra kunder.

Se filmen om Scanmaskin:

 
<