Produkter/Tjänster

Remotus - Industriella applikationer

För radiostyrning av industriella applikationer erbjuder vi vår standardserie Remotus Jupiter och vår serie skräddarsydda produkter, Remotus Mercury.

ind_appl.jpg


 • Remotus Jupiter

  Remotus Jupiter är Åkerströms serie robusta standardprodukter för radiostyrning. De är robusta, tillförlitliga och framtagna för att passa de flesta industrikranar och traverser inom t ex tillverknings-, stålverks-, gruvdrifts- och process-industrin. Systemet har förprogrammerade val och arbetar på de generella frekvensbanden vilket gör att användaren enkelt kan installera och köra igång systemet. 

  Läs mer
 • Remotus Mercury

  Remotus Mercury är vår serie skräddarsydda produkter för radiostyrning av industrikranar och traverser inom t ex tillverknings-, stålverks-, gruvdrifts- och processindustrin. Produkterna skräddarsys enkelt efter varje kunds önskemål. Såväl funktioner och frekvenser som design och layout anpassas.

  Läs mer
 • Systemexempel

  Läs mer
 • FrequencyCloud

  Åkerströms molntjänst FrequencyCloud är en programvara som körs via internet. FrequencyCloud hjälper er att administrera era frekvenser på ett enkelt och smidigt sätt. FrequencyCloud är mycket lätthanterligt och ni får en bra och tydlig överblick över alla era enheter och dess frekvenser.

  Läs mer
 • Produktkatalog

  Här kan ni läsa online eller ladda ner vår produktkatalog:
  Remotus - Robust radiostyrning för säkerhetskritiska
  industriella applikationer

  Läs mer
 • Instruktionsfilmer Jupiter

  Här nedan finner ni instruktionsfilmer för Remotus Jupiter system:

  Läs mer
 • Instruktionsfilmer Jupiter Era 8B/100/150

  Nedan finner ni olika instruktionsfilmer för Remotus Era 8B och
  Remotus Era 100/150 system.

  Läs mer