Produkter/Tjänster

T-Rx - Midjesändare

 

  • Midjesändare T-Rx Era 100

    T-Rx Era 100 är byggd för att hantera allt från standardlösningar till mycket avancerad maskinutrustning. Sändaren skräddarsys helt enligt kundens önskemål där funktioner såväl som layout anpassas. T-Rx Era 100 är enkel att använda och har en väl genomtänkt, robust design. Den har gummerade handtag för bra grepp och den står även stabilt på sina skyddande metallfötter när den inte används. T-Rx Era 100 hanterar upp till sex rörelser 2-läges, 4-läges eller steglös joystick (totalt max två joysticks alt. 6 paddlar) och kommunicerar på frekvensbanden 434-434 MHz alt 2,4 GHz. T-Rx Era 100 har en grafisk LCD, 128*64 pixlar. Displayen är bakbelyst och är läsbar även i starkt solljus. Den har två bakgrundsfärger och är mycket lättmanövrerad med knappar på front. T-Rx Era 100 har fullskärmslarm, vibration- och akustiskt larm. Sändaren har dubbla CPUer för extra hög säkerhet, även på rörelser/funktioner. Den har aktiv stopp, vilket innebär att den stoppar på mindre än 100ms och den har även inbyggd tilt-funktion.

  • Midjesändare T-Rx 300

    T-Rx 300 är vår mellanmodell och är byggd för att hantera allt från standardlösningar till avancerad maskinutrustning. T-Rx 300 skräddarsys efter kundens önskemål och kan styra upp till sex rörelser. Totalt max tre joysticks alt. fem paddlar. Den har LCD display som tillval.

  • Midjesändare T-Rx 500

    T-Rx 500 är vår största sändarmodell och byggd för att hantera mycket avancerad maskinutrustning. T-Rx 500 skräddarsys efter kundens önskemål och kan styra upp till åtta rörelser. Totalt max fyra joysticks alt. åtta paddlar. Den har LCD display som tillval.