Produkter/Tjänster

T-Rx - Handsändare

 

 • Handsändare T-Rx Era 8B

  Remotus T-Rx Era 8B är en robust handsändare med 8 tryckknappar av 2-stegstyp vilket ger dubbla funktioner på varje tryckknapp. Knapparna är utformade för att vara lätta att manövrera även med handskar. Lysdioder på varje knapp indikerar vald funktion. Separat lysdiod indikerar batteristatus och drift. HK-indikering i display och lysdiod. Handsändaren är mycket lätt, endast 265 g (inkl batteri) och smidig att bära med sig. Sändarens uteffekt är adaptiv dvs är signalstyrkan stark, växlar både sändare och mottagare ner till lägre uteffekt för att störa andra så lite som möjligt. T-Rx Era 8B är IP67-klassad vilket innebär att den är helt damm- och vattentät. T-Rx Era 8B har grafisk display 128*64 pixlar, som standard och kan anpassas med kundspecifika symboler. Radiofrekvens: 433-434 MHz.

 • Handsändare T-Rx Era 6B

  Remotus T-Rx Era 6B är en robust handsändare med 6 tryckknappar av 2-stegstyp vilket ger dubbla funktioner på varje tryckknapp. Knapparna är utformade för att vara lätta att manövrera även med handskar. Lysdioder på varje knapp indikerar vald funktion. Separat lysdiod indikerar batteristatus och drift. HK-indikering i display och lysdiod. Handsändaren är mycket lätt, endast 265 g (inkl batteri) och smidig att bära med sig. Sändarens uteffekt är adaptiv dvs är signalstyrkan stark, växlar både sändare och mottagare ner till lägre uteffekt för att störa andra så lite som möjligt. T-Rx Era 6B är IP67-klassad vilket innebär att den är helt damm- och vattentät. T-Rx Era 6B har grafisk display 128*64 pixlar, som standard och kan anpassas med kundspecifika symboler. Radiofrekvens: 433-434 MHz.

 • Handsändare T-Rx Era 4B

  Remotus T-Rx Era 4B är en robust handsändare med 4 tryckknappar av 2-stegstyp vilket ger dubbla funktioner på varje tryckknapp. Knapparna är utformade för att vara lätta att manövrera även med handskar. Lysdioder på varje knapp indikerar vald funktion. Separat lysdiod indikerar batteristatus och drift. HK-indikering i display och lysdiod. Handsändaren är mycket lätt, endast 265 g (inkl batteri) och smidig att bära med sig. Sändarens uteffekt är adaptiv dvs är signalstyrkan stark, växlar både sändare och mottagare ner till lägre uteffekt för att störa andra så lite som möjligt. T-Rx Era 4B är IP67-klassad vilket innebär att den är helt damm- och vattentät. T-Rx Era 4B har grafisk display 128*64 pixlar, som standard och kan anpassas med kundspecifika symboler. Radiofrekvens: 433-434 MHz.

 • Handsändare T-Rx 28J B

  T-Rx 28J B är en handsändare med åtta knappar med dubbelfunktion och två joysticks i en och samma modell. Sändaren kan manövreras med enhandsfattning, vilket gör den smidigare i vissa situationer där annars en joysticksändare skulle ha behövts funktionsmässigt.

 • Handsändare T-Rx 12B

  T-Rx 12B har 12 knappar av 2-stegstyp vilket ger upp till 24 funktioner. Sändaren är framtagen till att användas till olika mobila applikationer så som exempelvis mobilkranar, slamsugningsbilar osv.

 • Handsändare T-Rx 12B Display

  T-Rx 12B Display har 12 knappar av 2-stegstyp vilket ger upp till 24 funktioner. Displayens upplösning är 102*64 pixlar där upp till 4 numeriska värden med enhet kan visas samtidigt. Värden kan visas numeriskt eller som stapel. Placering av symboler och värden/staplar konfigureras i mottagarens PLC.