Nyheter/Event

Vi söker nya medarbetare!

Vi söker nu en person till vår tekniska beredning och en servicetekniker med tillträde snarast!
Vill du vara med på en spännande resa med härliga utvecklingsmöjligheter? Sök snarast via clockworkpersonal.se


TEKNISK KONSTRUKTÖR


Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bereda och färdigställa dokumentation och tillverkningsunderlag till produktionen av kundanpassade radiostyrningssystem. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även PLC programmering av funktion och display. Även att bistå serviceavdelningen med programändringar och ombyggnad av befintliga system, samt att stötta säljare/distributörer med tekniska lösningar vid kundförfrågningar. Du har helt enkelt en otroligt viktig roll för att produktionen inte bara ska fungera, utan även utvecklas och gå framåt!

Din profil
Du har erfarenhet av programmering och mjukvara (PLC-system). Du har en positiv attityd, är noggrann och strukturerad. Vi tror att du har erfarenhet av elektronikproduktion, gärna radiostyrning, men inte nödvändigtvis. Du gillar att felsöka, analysera och du drivs av utveckling samt att vara en nyckelspelare i laget. Toppen om du har gymnasieexamen med teknisk inriktning (Automation, mätteknik, reglerteknik, styrteknik) samt grundläggande CAD kunskaper.SERVICETEKNIKER


Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra service, reparation och tester på våra radiosystem. En del produkter är säkerhetsklassade och kräver därför noggrannhet och känsla för kvalité. Arbetet sker både på företagets serviceavdelning men även ute hos våra kunder runt om i Sverige.

Din profil

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du känna igen dig i följande beskrivning;

• Positiv attityd, noggrann och strukturerad
• Flerårig erfarenhet av elektronikproduktion och/eller elektronikservice, gärna radiostyrning. Erfarenhet av felsökning och analys inom området är meriterande.
• Lödcertifikat eller lödvana
• Lyhörd och god känsla för kundkontakter
• Goda kunskaper i svenska, engelska och gärna ett tredje språk
• Datavana, MS Office och eventuell erfarenhet av affärssystem


Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering.
Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2017-11-19.
Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist, tel 0733-512 705 johanna.mogren@clwork.se