Nyheter/Event

Vi söker en vass Cloud/Frontend Developer

Hållare - Vi söker en vass Cloud/Frontend Developer - ctl00_cph1_image

Har den pågående digitaliseringen och IOT fångat ditt intresse? Har du en passion för trådlös teknik och uppkopplade enheter?

Åkerströms har påbörjat en ny spännande digital resa och behöver stärka upp sitt team med en vass Cloud/Frontend Developer för vår nya uppkopplade tjänst, Access_Ctrl.

Om rollen


I rollen som Cloud/Frontend Developer på Åkerströms kommer du främst arbeta med att vidareutveckla Frontend i vår nya uppkopplade tjänst Access_Ctrl. Du kommer även vara med och utveckla vår LCU (Log and Connectivity Unit) och backend samt delaktighet i våra kommande produkter inom radiostyrning.

Om dig


Vi söker dig som är ingenjör inom data eller systemteknik och som har ett brinnande intresse för molnutveckling. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline. 

Vi söker dig som är en mästare på dessa tekniker

- Javascript
- React / Redux, eller liknande ramverk
- Styled-components
- Axios
- Storybook

Meriterande

- Backend eller full-stack utveckling
- C# .netcore 3
- Inbyggda system


Placering i Björbo eller Borlänge på vårt kontor i Dalarna Science Center. Tillträde omgående.


Ansökan


Mejla din ansökan som ett personligt brev tillsammans
med ditt CV till helen.grangfors@akerstroms.se

Sista ansökningsdag är 4 januari 2021. Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ange ”Cloud/Frontend Developer” i ämnesraden.


Vill du veta mer om tjänsten, kontakta


Magnus Ekman, R&D Manager
Tel 0241-250 33 magnus.ekman@akerstroms.se


Om Åkerströms


Åkerströms är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter och tjänster för kommunikation och radiostyrning av industriella och mobila applikationer.

Tillsammans med våra kunder driver vi utvecklingen för att skapa trygga och tillförlitliga arbetsförhållanden i industriell miljö, genom att förse världen med säkra, robusta och hållbara produkter och lösningar för kommunikation och radiostyrning. #Kompetenspartner nr 1.