Nyheter/Event

Vi söker en kompetent Servicetekniker

Hållare - Vi söker en kompetent servicetekniker - ctl00_cph1_image

Brinner du för goda kundrelationer, teknik och problemlösning? Har du erfarenhet av servicearbeten och reparationer, kanske en mekanisk bakgrund? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbete inom service och reparationer där du blir en del av ett framgångsrikt företag och ett serviceteam med ansvar för att serva våra kunder och eftermarknad.

Som servicetekniker hos oss kommer Du att vara med och utveckla vårt serviceerbjudande och bli en nyckelperson i vår anläggning i Björbo.

 

Dina arbetsuppgifter

Den viktigaste uppgiften för en servicetekniker är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll, felsökning, service- och reparationsarbeten, både i Björbo och på plats hos kunder. Installationer och systeminventeringar förekommer också. Kundbasen är i huvudsak i Sverige. Resor ingår i tjänsten, ibland med kort varsel men oftast planerade besök.

Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation, gärna in om elteknik och /eller radioteknik. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, och framför allt ett stort intresse av teknik och problemlösning. Du har kunskap om radio, elektronik och mekanik, hydraulik meriterande. B-körkort är ett krav och du är van att använda datorn i jobbet.

 

Om dig

Du som söker är social, ambitiös, effektiv och samtidigt noggrann. Du har god hand med kunder och kollegor, är serviceinriktad och tydlig i kommunikation. Du skall trivas med att arbeta i team men även vara självgående. Vi söker dig som har hög serviceanda och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

 

Omfattning

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering, utgångspunkt i Björbo.

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan innehållande personligt brev och CV skickad till
Helén Grängfors helen.grangfors@akerstroms.se senast 4/1 2021.Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Peter Enmalm, Produktchef,
Tel. 0241-250 21, peter.enmalm@akerstroms.se

Pär Hermansson, Team Leader Service,
Tel. 0241-250 87, par.hermansson@akerstroms.se

Representant för Unionen är Ingela Permats, 0241-250 54 ingela.permats@akerstroms.se


Om Åkerströms

Åkerströms är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter och tjänster för kommunikation och radiostyrning av industriella och mobila applikationer.

Tillsammans med våra kunder driver vi utvecklingen för att skapa trygga och tillförlitliga arbetsförhållanden i industriell miljö, genom att förse världen med säkra, robusta och hållbara produkter och lösningar för kommunikation och radiostyrning.