Nyheter/Event

Vi söker en driven Innesäljare

Hållare - Vi söker en driven Innesäljare - ctl00_cph1_image

Är du intresserad av försäljning inom industrin och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Är du en effektiv och flexibel person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, då är detta jobbet för dig.

En viktig del i vår framtida strategi är att fokusera på initiativ för att öka och utveckla våra affärer. Därför söker vi nu en Innesäljare till vårt Front Office team som vill vara delaktig i att driva våra framtida affärer.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Innesäljare hos oss är kundsupport och kundservice en ledstjärna och du får en viktig roll i att hjälpa våra kunder inom industrin, både nationellt och internationellt, att öka sin konkurrenskraft via våra robusta lösningar för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Du kommer att ha ett eget kundansvar. Du ansvarar för orderbokning, orderbevakning, registrering av och uppföljning av prognoser, offerter, prislistor, avtal och avvikelser. Vidare ingår administration i vårt affärssystem av ex. artiklar, kundregister och försäljningsdokument. Du är också den viktiga länken mellan kund, våra produktionsflöden och våra kundansvariga säljare på fältet.

 

Dina kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet av löpande kundkontakter

  • Erfarenhet av att jobba i affärssystem

  • Goda datakunskaper och arbetar obehindrat i Microsoft Office-miljö

  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och då vi arbetar i en internationell miljö är baskunskaper i engelska ett krav

  • Erfarenhet från tekniskt arbete är meriterande då det dagligen förekommer tekniska- och produktrelaterade frågeställningar

  • Kunskaper i företagsekonomi samt erfarenhet från företag med egen produktion är meriterande


Om dig

Du som söker är ambitiös, kontaktskapande, effektiv och samtidigt noggrann. Du skall trivas med att arbeta i team men även vara självgående. Vi söker dig som har hög serviceanda och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Vidare är du öppen, ansvarsfull, engagerad och gör ditt bästa varje dag.


Omfattning

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Björbo.


Ansökan

Vi vill ha din ansökan innehållande personligt brev och CV skickad
till Helén Grängfors helen.grangfors@akerstroms.se senast 15 januari 2021.Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Andreas Aronsson, Försäljningschef, 070-672 95 42 andreas.aronsson@akerstroms.se

Representant för Unionen är Ingela Permats, 0241-250 54 ingela.permats@akerstroms.seOm Åkerströms

Åkerströms är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter och tjänster för kommunikation och radiostyrning av industriella och mobila applikationer.

Tillsammans med våra kunder driver vi utvecklingen för att skapa trygga och tillförlitliga arbetsförhållanden i industriell miljö, genom att förse världen med säkra, robusta och hållbara produkter och lösningar för kommunikation och radiostyrning.