Nyheter/Event

Olov Larsson blir ny utvecklingschef på Åkerströms

Olov Larsson utanför Åkerströms kontor i Björbo
Olov Larsson utanför Åkerströms kontor i Björbo

Olov Larsson tillträder från 1 februari rollen som utvecklingschef på Åkerströms Björbo AB.

Olov kommer senast från ett uppdrag som verksamhetsutvecklare på Mattsson Metal i Mora. Innan dess har han arbetat som utvecklingschef åt både Morakniv och FM Mattsson, han har även drivit ett eget tryckeri under ca 8 år.

-       Jag ser fram emot att tillsammans med detta kompetenta team få vara del av att utveckla och föra Åkerströms stolta produkthistoria vidare. Att driva en strategisk produktutveckling för att fortsatt ligga i framkant och erbjuda nya innovativa lösningar är en viktig nyckel för företagets och våra kunders fortsatta framgång, säger Olov.

-       Vi är jätteglada att Olov blir en del av vårt team. Han har driv och passion för ny teknik och kommer in i en fas där vi i nära kontakt med våra kunder växer genom nya innovativa lösningar och vidareutveckling av befintlig bas. Olov kommer bli den perfekta team leadern för att fortsätta driva denna påbörjade resa, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms.

Olov är 46 år, bor i Mora och ägnar stor del av sin fritid åt fotografering och utomhusaktiviteter som skidor och skoter.För ytterligare information kontakta:

Anna Stiwne, VD
Tel. 070-244 77 16              
E-post: anna.stiwne@akerstroms.se