Nyheter/Event

Hans Persson – ny Operations Manager för Åkerströms Björbo AB

Hans Persson - Ny Operations Manager från augusti 2019
Hans Persson - Ny Operations Manager från augusti 2019

Hans Persson tillträder från augusti 2019 tjänsten som Operations Manager för Åkerströms Björbo AB.

Hans Persson är 49 år, född och uppvuxen i Björbo och bor idag i Djurås med fru och tre barn. Hans har under 28 år varit anställd vid Hörnell International, numera 3M i Gagnef, där han under många år arbetade som platschef och var delaktig i att företaget växte från 30 anställda till att bli världsledande inom sitt område med idag 150 anställda. De senaste åren ansvarade Hans för produktions- och processförbättringar genom metodiken Lean Six Sigma lokalt i Norden och internationellt. Han specialiserade sig på kvalitetsbristkostnader, effektiviseringar och tidsoptimering i processer och flöden.

– Det känns som en fantastiskt rolig utmaning att få återvända till produktionsutveckling i ett mindre och snabbfotat team på hemmaplan, säger Hans Persson.

– Mitt ledarskap utgår från personalen, att de anställda trivs, kan tänka fritt och ta egna initiativ; att vi genom ömsesidig tillit kan utvecklas som individer och bli ännu bättre som lag, säger Hans.

– Vi är mycket glada att Hans med sin långa erfarenhet av ledarskap, gedigna kunnande och stora sociala kompetens nu blir en del av vårt fantastiska team, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms.

– Vi har en mycket bra energi och tillväxt i företaget just nu. Vi har gjort stora marknadsmässiga satsningar och vår lönsamhet är bättre än någonsin. Med Hans i båten har vi potential att inom fem-sex år dubblera omsättningen till omkring 200 miljoner, avslutar Anna.


För ytterligare information kontakta:

Anna Stiwne, VD
Tel. 070-244 77 16                           
E-post: anna.stiwne@akerstroms.se