Nyheter/Event

End-of-life Sesam 500

I slutet av 1990-talet lanserades efterföljaren till Sesam 2000; Sesam 500. En serie som även den varit en riktig trotjänare med ett väl förtjänat gott rykte. Men åren går och utvecklingen av dagens och framtidens teknik går i rask takt framåt. Komponenter och elektronik för äldre produkter blir dyrare och vissa delar finns inte längre att få tag på.
För en tid sedan påbörjades utfasningen av Sesam 2000 och vi har nu beslutat att även efterföljaren, Sesam 500 skall fasas ut.

Den 28 juni 2013 slutar vi helt producera och nyförsälja Sesam 500. Produkten kommer därefter hanteras som en eftermarknadsprodukt ett antal år framöver.

Vi erbjuder Sesam 800 som är vår senaste produktfamilj för radiostyrning av icke-säkerhetskritiska applikationer så som portar, på-/avslagning av fläktar, strålkastare etc. Sesam 800 är ett robust, flexibelt och okomplicerat radiostyrningssystem och bygger på än mer modern digital teknik. Sändarna finns i fyra olika modeller i olika utföranden, alla i modern och ergonomisk design. Mottagarna finns i två vägghängda modeller och en DIN-modell för montering på DIN-skena.

Klicka här för mer information om Sesam 800.

Ni har säkerligen en hel del frågor och funderingar angående detta beslut. Kontakta oss för mer information.

Ulf Hedlund, Försäljningsansvarig Sesam Sverige
Tel. 0241-250 15
E-mail: ulf.hedlund@akerstroms.se

Andreas Hedström, Försäljningschef
Tel. 0241-250 19
E-mail: andreas.hedstrom@akerstroms.se