Nyheter/Event

Åkerströms tar ordrar för 1,2 MSEK

Anna Stiwne
Anna Stiwne

Åkerströms, som ingår i Allgongruppen, har i dagarna tagit två ordrar med ett sammanlagt värde av 1,2 MSEK för radiostyrningsutrustning avsedd för industriellt bruk, från Scanmaskin samt Weimer Skogsteknik & Hydraulik.

Scanmaskin har sedan 1975 tillverkat marknadsledande golv-, ytbehandlings- och poleringsutrustning med produktion i deras anläggning i Lindome utanför Göteborg.

- Samarbetet med Scanmaskin inleddes redan 2007, och under åren har vi levererat ett stort antal radiosystem till denna kund. I nära samarbete med kund har vi tagit fram skräddarsydda lösningar för deras behov och maskiner, säger Anna Stiwne, Försäljningschef hos Åkerströms.

Weimer Skogsteknik & Hydraulik tillverkar skogsvagnar för industriellt skogsbruk för den svenska marknaden och har sin verksamhet i Eksjö. Radiostyrningen ska användas för styrning av skogsvinschar.

- Vi är glada över att få leverera radiostyrningar till Weimers kvalitetsvinschar som möter deras höga kvalitetskrav vad beträffar tålighet och slitstyrka, avslutar Anna Stiwne.

 

För mer information, kontakta:
Johan Hårdén, Koncernchef Allgon
johan.harden@allgon.se
073-385 92 19