Nyheter/Event

Åkerströms framtidssäkrar portstyrningen hos SSAB i Borlänge

Sesam Large 99
Sesam Large 99

Åkerströms Björbo AB har i dagarna mottagit en stor radiostyrningsorder från världsledande tillverkaren av höghållfast stål, SSAB i Borlänge. Ordern består av Åkerströms robusta radiostyrningssystem Sesam 800 avsett för utbyten av befintliga äldre Åkerströms radiosystem för öppning/stängning av alla SSABs industriportar och grindar.

Sesam 800 systemet inkluderar sändare Large 99, som kan öppna/stänga upp emot 999 portar/grindar, tillhörande hållare och väggmonterad mottagare. Sändarna placeras i produktionshallarnas truckar som hämtar och lämnar gods och där truckföraren med en enkel knapptryckning öppnar/stänger vald port/grind.

-      Vi är mycket glada att SSAB ger oss fortsatt förtroende och erkännande som en prioriterad leverantör av kvalitetssäkrad, robust radiostyrning till deras portar och grindar, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms Björbo AB.

-      Vi har samarbetat med SSAB sedan radiostyrningens födelse i början av 60-talet, och detta är ytterligare ett bevis på att Åkerströms är ett varumärke med högt renommé, välkänt för högkvalitativa radiolösningar, hållbara och nära kundrelationer, säger Anna.

 

Kontakta gärna Anna Stiwne, VD för en kommentar.
Ni når Anna på tfn 0241-250 23 eller
anna.stiwne@akerstroms.se