Nyheter/Event

Åkerströms får en god start på 2020 genom stor radiostyrningsorder från ITAB

Sändare Sesam 800 Keyring anpassad för ITAB
Sändare Sesam 800 Keyring anpassad för ITAB

Åkerströms har i dagarna mottagit en radiostyrningsorder, värd 1 MSEK från ITAB i Jönköping. Ordern består av sändare och mottagare inom Åkerströms produktserie Sesam 800.

Åkerströms har sedan många år tillbaka levererat Sesam radiostyrning till ITAB i Jönköping, en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning.

Radiostyrningen används för att manuellt öppna och stänga ITABs automatiska entrégrindar som levereras till olika butiker world wide. Styrningen underlättar för städ- och underhållspersonal som med en enkel knapptryckning öppnar upp alla grindar till ett fast öppet läge då exempelvis golven skall rengöras. Vise versa när de sedan skall stängas. Sändaren, av modell Sesam 800 Keyring, kommunicerar med en Sesam 800 mottagare, monterad på en DIN-skena inuti grindstolpen.

-      Det är fantastiskt roligt att vi får fortsatt förtroende att leverera våra styrningar till ITAB, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms.

-     Våra Sesam produkter är mycket flexibla och användbara för så många fler användningsområden än bara portar i industriell miljö. Här ser vi hur bra de fungerar och passar in och i ren och designad butiksmiljö. Detta är en mycket god start på 2020, avslutar Anna Stiwne, VD Åkerströms.

Kontakta gärna Anna Stiwne, VD för en kommentar.
Ni når Anna på tfn 0241-250 23 eller
anna.stiwne@akerstroms.se