Kunder

Sesam

 • Gyllensvaans Möbler

  Gyllensvaans Möbler är ett familjeföretag beläget i Kättilstorp, en liten ort utanför Falköping. Företaget grundades 1946 av Nils Gyllensvaan och de har idag ca 250 anställda. Gyllensvaans huvudsakliga tillverkning består av bokhyllor, bl a IKEA:s världskända ”BILLY” och de tillverkar och distribuerar 170 000 bokhyllor över hela världen varje vecka.

  Läs mer
 • Ankarspel

  Sesam 800 bevisar att det inte bara är ett radiostyrningssystem för öppning av portar. Att styra ankarspel på båtar är ett nytt användningsområde för Sesam 800. Thomas Post är en mycket nöjd användare av det konfigurerbara systemet.

  Läs mer
 • ABB Robotics

  Hos ABB Robotics i Västerås är verksamheten intensiv. Här kör ett tjugotal truckförare ut gods till produktionslinjerna och arbetar med lossning och lastning av lastbilar. För att arbetet ska vara så effektivt som möjligt är alla portar givetvis fjärrstyrda.
  ABB Robotics använder Sesam från Åkerströms - dels Sesam 599, dels Software Sesam.

  Läs mer
 • EAB

  EAB är ett verkstadsföretag i Smålandsstenar som utvecklar, konstruerar och tillverkar industriportar, lagerinredningar och stålbyggnader. Maxipacker är en patenterad maskin för hantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Man behöver aldrig köra in i ställaget med trucken, utan Maxipackern åker in och hämtar eller lämnar önskad pall. Det här gör att hela lagervolymen utnyttjas samtidigt som man får en rationell och ekonomisk hantering av pallar.

  Läs mer
 • Zepro

  Låst läge i mobil miljö

  Du har garanterat sett den i aktion: bakgavellyften. Kanske utanför någon livsmedelsbutik när det leveras varor från lastbil. Bakgavellyften är helt enkelt den höj- och sänkbara anordning som finns längst bak på lastbilen.

  Läs mer