Kunder

Sesam

 • ITAB

  Åkerströms har sedan många år tillbaka levererat Sesam radiostyrning till ITAB i Jönköping, en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning.

  Läs mer
 • Ovako Sweden AB, Hofors

  Ovako vilar på en 300-årig grund av gedigen nordisk expertis inom stålproduktion. Redan på 1600-talet formades de tidiga traditionerna i järnsmedjor med början i Hofors, följt av Boxholm och Hällefors på 1700-talet och Smedjebacken år 1856. Under århundradens lopp växte smedjorna till stora industrier och blev så småningom en del de företag som senare utvecklades till dagens Ovako.

  Läs mer
 • EAB

  EAB är ett svenskt familjeägt företag, grundat 1957 som konstruerar, tillverkar och monterar lagerinredningar, portar och stålbyggnader anpassade efter kunden specifika behov. Företaget ligger i Smålandsstenar där all konstruktion, produktion och utveckling sker. EAB har idag hela världen som marknad. Åkerströms har samarbetat med EAB sedan 1989 - 30 år i år.

  Läs mer
 • Gyllensvaans Möbler

  Gyllensvaans Möbler är ett familjeföretag beläget i Kättilstorp, en liten ort utanför Falköping. Företaget grundades 1946 av Nils Gyllensvaan och de har idag ca 250 anställda. Gyllensvaans huvudsakliga tillverkning består av bokhyllor, bl a IKEA:s världskända ”BILLY” och de tillverkar och distribuerar 170 000 bokhyllor över hela världen varje vecka.

  Läs mer
 • Ankarspel

  Sesam 800 bevisar att det inte bara är ett radiostyrningssystem för öppning av portar. Att styra ankarspel på båtar är ett nytt användningsområde för Sesam 800. Thomas Post är en mycket nöjd användare av det konfigurerbara systemet.

  Läs mer
 • ABB Robotics

  Hos ABB Robotics i Västerås är verksamheten intensiv. Här kör ett tjugotal truckförare ut gods till produktionslinjerna och arbetar med lossning och lastning av lastbilar. För att arbetet ska vara så effektivt som möjligt är alla portar givetvis fjärrstyrda.
  ABB Robotics använder Sesam från Åkerströms - dels Sesam 599, dels Software Sesam.

  Läs mer
 • Zepro

  Låst läge i mobil miljö

  Du har garanterat sett den i aktion: bakgavellyften. Kanske utanför någon livsmedelsbutik när det leveras varor från lastbil. Bakgavellyften är helt enkelt den höj- och sänkbara anordning som finns längst bak på lastbilen.

  Läs mer