Kontakt

Lediga platser

Kontakt - Lediga platser - ctl00_cph1_image

Vi söker en:

Chef Service/Eftermarknad

Dina arbetsuppgifter
Service- och reservdelsförsäljning har alltid varit en viktig kärna i företagets omsättning. Åkerströms servicetekniker arbetar lyhört och nära våra kunder där kunden alltid kan lita på en kvalitetssäkrad kontinuerlig förebyggande service.

Vårt mål är nu att ta nästa steg i att lyfta vårt serviceerbjudande till en ytterligare nivå i bolaget. Vi söker därför en person för att leda och utveckla en modern och lönsam serviceupplevelse för våra kunder. En person som skapar en säker, kostnadseffektiv och stabil drift av kundernas applikationer även i de mest krävande industriella miljöerna.

I rollen som Chef Service/Eftermarknad får du en central strategisk roll inom vårt bolag. Du arbetar nära våra kunder och i tätt samarbete med alla delar inom vår verksamhet som försäljning och produktion, samtidigt som du bidrar till att serviceavdelningen alltid har rätt förutsättningar för att fortsätta utvecklas. Tjänsten innebär personalansvar och du ingår i vår ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till vår VD.

Din profil
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning i kombination med erfarenhet från liknande arbete i ledande befattning. Har du tidigare arbetat med industriell produktförsäljning/service är det mycket meriterande. För oss är ledarskapet viktigt och din förmåga att utveckla team och samarbeta tvärfunktionellt inom hela vårt bolag är avgörande. Det är också viktigt att du motiveras av att utveckla långsiktiga och hållbara affärslösningar som är lika lönsamma som efterlängtade hos våra kunder.

Som person är du en naturlig prestigelös ledare med god strategisk förmåga. Du är affärsinriktad och lösningsorienterad och inser vikten i att ständigt söka nya arbetssätt och modeller för att möta marknadens önskemål på bästa sätt.

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, ytterligare kunskaper inom tyska är meriterande. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga och manliga sökande till den här tjänsten.

Låter det intressant? Vi lovar ett riktigt spännande arbete i ett bolag med lång tradition av utveckling som satsar mot framtiden.

Skicka er ansökan till info@akerstroms.se senast 11 november, 2018

För ytterligare information kontakta 
Johan Hårdén, VD Åkerströms Björbo AB
johan.harden@allgon.se