Kontakt

Lediga platser

Kontakt - Lediga platser - ctl00_cph1_image

Vi söker en:

Montör

Vi söker en montör till vår produktion i Björbo. Tjänsten är i första hand ett vikariat, men kan ev. omvandlas till tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att montera Åkerströms produkter som används vid radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer och portar. Intresse av teknik måste finnas och något vi kommer prioritera högt. Produkterna är ofta kompletta system där både sändare, mottagare och anslutningskablar levereras till kunder. Detta innebär montering av elektronikmoduler, lödning av anslutningar och koppling av de olika unika produkterna. Arbetet kräver hög noggrannhet då varje produkt är kundunik och byggs ihop på olika sätt. Produkterna innehåller elektronik i form av PCBA som monteras i olika chassi/höljen.

Din profil

För att trivas som montör hos Åkerströms bör du ha en positiv attityd och inställning. Du har ett driv att lära dig nya saker och är inte rädd för att ta egna initiativ. Ett stort teknikintresse är en förutsättning och du har minst gymnasieutbildning, gärna el-teleteknisk. Du har tidigare erfarenhet från elektronikproduktion, gärna som montör i produktionsmiljö. Kunskap om produktionsflöden, produktionskvalité och effektivisering är meriterande. Löd-certifikat eller löd-vana är önskvärt. Datavana (MS Office) samt körkort är ett krav.

 


Låter det intressant?
Vi lovar ett spännande arbete i ett bolag med lång tradition av utveckling som satsar mot framtiden.

Skicka er anökan till info@akerstroms.se senast 31 mars 2019.

För mer information kontakta:
Ulf Kajgård, Operations Manager, Åkerströms Björbo AB
Tel. 0241-250 22
ulf.kajgard@akerstroms.se